ardezie neagra

ARDEZIE NEAGRA

Ardezie neagra pentru exterior si interior. Ardezie este o roca metamorfica, a fost un element de constructie si decorativ încă din cele mai vechi timpuri. Nu și-a pierdut niciodată farmecul, iar caldura culorilor sale  transformă fiecare decor, în care este folosita, într-o operă de artă a naturii. Importam diferite modele de ardezie din Grecia, Italia, China, India si Brazilia. Pe stoc permanent mii de mp de placaje. Depozit de ardezie neagra. De vanzare piatra online cu livrare rapida in 48 ore.

Lucrăm cu cei mai cunoscuti arhitecți, designeri și antreprenori de proiecte rezidențiale și comerciale din întreaga Romanie. Indiferent de marimea proiectului, suntem pregătiți cu stocuri mari de mii de mp si echipe de specialisti pentru a ne asigura că o sa iesa bine de fiecare dată. Placaje de 1 cm, 2 cm, 3 cm cu finisaj natural, mat, periat, scapitat, antichizat.

În calitate de importator si distribuitor, oferim multe modele de piatră naturala adusa din toata lumea. Intr-o coloristica diversa de ardezie gri, bej, maro, crem, galbena, antracit, aurie, albastra, verde. Cu siguranta la noi gasiti modelul preferat. Ardezie Kavala, ochi de tigru, andezit, sikis, Braziliana. Disponibile si lastre din care debitam trepte pt scari, glafuri, capace de gard si stalpi dupa dimensiunea clientului. Ardezie neagra pentru pardoseala terasa, alei, trotuar. De asmenea oferim si travertin, piatra Onix, andezitardezie exterior, compozit quartzgranitmarmura decorativa, calcar. Oferim pasi Japonezi pentru gradina si curte.

Ca producător de piese personalizate dupa dimensiunea clientului prelucram blat de bucatarie, contrablat si insula, trepte pentru scari si glafuri – pervaze pentru ferestrele casei.  Avand dotarea necesara executam prelucrari speciale cu  masini CNC, jet de apa si masini de gravat. Preturi mici pentru ardezie neagra. Placare la gard, soclu si fatada casei. Capace de gard, stalpi si porti. Oferim montaj la cerere clientului.

Cere oferta !