QUARTZ

Blat Quartz. Cauți un blat de calitate care să reziste in timp? Quartz compozit este unul dintre cele mai bune materiale pentru blat de bucatarie si este perfect pentru casa ta. Blaturile din cuarț sunt foarte durabile, rezistente la zgârieturi, umiditate și impact. Compozit quartz are in compozitia sa cuart natural in proportie de 93 %, iar restul de 7% este rasina.

Cuartul este unul din cele mai dure materiale din natura. Acesta formeaza o suprafata foarte dura, care este neporoasa, rezistenta la uzura si usor de curatat. Astfel sunt create suprafete durabile si usor de intretinut pe termen lung. Este disponibil sub formă de placi mari (lastre) de compozit quartz de mai multe culori: alb, negru, gri antracit, bej crem, maro.

 

Căutați blat de bucatarie de calitate, care sa reziste la zgariaturi, umiditate si impact? Noi suntem colaboratorul care aveti nevoie! Suntem o companie specializata in prelucrarea  blat de bucatarie  și baie, contrablat, blat pentru insula. Toate acestea le personalizam dupa dimensiunile clientului. Blaturile de quartz sunt taiate numai la comandă. Deținem o selecție unică, cu mii de lastre de quartz de vânzare de la mai mulți producători. Suntem una dintre cele mai specializate firme de cuarț. Achiziționarea blaturilor de quartz este ușoară și fără efort. Puteti comanda blat de cuarț online de pe site-ul nostru.

Oferim si servicii de măsurători și montaj blat quartz in toata tara. Avem in echipele noastre unii dintre cei mai experimentați meseriași în instalarea blaturilor de bucatarie din granit quartz. Blaturile voastre ar trebui să dureze toată viața. Și tocmai asta va garantează profesioniștii nostri. De asemenea montam trepte pentru scari si pervaze la ferestre casei.

oferta personalizata aici !