marmura alba

MARMURA ALBA

Marmura alba pentru exterior si interior. Marmura, o piatră strălucitoare, a fost un element decorativ, reprezentant al luxului rafinat încă din cele mai vechi timpuri. Nu și-a pierdut niciodată farmecul, iar claritatea culorilor sale și ramificarea spectaculoasa a venelor transformă fiecare decor, în care este folosita, într-o operă de artă.

Lucrăm cu cei mai cunoscuti arhitecți, designeri și antreprenori de proiecte rezidențiale și comerciale din întreaga Romanie. Indiferent de marimea proiectului, suntem pregătiți cu stocuri mari si echipe de specialisti pentru a ne asigura că o sa iesa bine de fiecare dată. Placare pentru pardoseala la living, baie si bucatarie. Oferim medalione personalizate pentru hol si living, lavoare, blat de baie, mozaic, pervaze de diferite culori. Marmura scapitata pentru gard, soclu si fatada casei. Producem la comanda pasi de pisica si marmura decorativa pentru gradina si curte. Placi de marmura alba Thassos de 1 cm, 2 cm, 3 cm. Finisaj mat, lucios, periat, antichizat, natural, buciardat, sablat.

Marmura alba de vanzare

În calitate de importator si distribuitor, oferim multe modele de piatră naturala adusa din toata lumea. Intr-o coloristica diversa de gri, bej, maro, crem, galbena, antracit, aurie, albastra, verde. Cu siguranta la noi gasiti modelul preferat. Carrara, Calacatta, Thassos, Breccia Sarda, Boticcino, Crema Marfil, Daino reale, Emperador Dark si Light, Porto Oro, Rainforest Green si Brown, Kavala, Volakas. De asmenea oferim si travertin, piatra Onix, andezitardezie, compozit quartzgranitmarmura, calcar.

Ca producător de piese personalizate dupa dimensiunea clientului debitam din lastra blat de bucatarie, contrablat si insula, trepte pentru scari si glafuri – pervaze pentru ferestre.  Capace de gard, stalpi si porti. Avand dotarea necesara executam prelucrari speciale cu  masini CNC, jet de apa si masini de gravat. Preturi mici pentru marmura decorativa.  Oferim montaj la cerere clientului.

Direct din stoc livrare la toata tara in maxim 48 de ore !

Cere oferta !