MARMURA

Marmura piatra naturala este o roca metamorfica. Transilvania Natural Stones este producător si importator de marmura de calitate din toata lumea. Oferim o gamă completă de produse din piatră naturală, inclusiv placaje, piatră cubică, trepte și glafuri. Având o vastă experiență în domeniu, ne dedicăm să vă oferim produse de înaltă calitate.

Cu marmura provenită din cariere care colaboram, ne asigurăm că livrăm produse durabile, rezistente și estetice. Fie că aveți nevoie de placaje pentru fațade, piatră cubică pentru alei sau trepte și glafuri pentru proiectele dumneavoastră, suntem aici să vă oferim soluții personalizate.
Echipa noastră de specialiști vă stă la dispoziție pentru a vă ghida în alegerea celor produselor potrivite pentru proiectul dumneavoastră. Fiind producător direct, vă putem oferi prețuri competitive și flexibilitate în realizarea produselor la dimensiunile și specificațiile dorite. Cu gama mare si permanent pe stoc oferim ardezie neagra, gri si multicolora sub diferite forme. Placaje, panel, piatra poligonala, piatra scapitata, glafuri si trepte. Modele Calacatta, Carrara, Thassos, Volakas, Kavala, Emperador si Nero Marquina permanent pe stoc.

Marmura piatra naturala alba, neagra, bej

Indiferent dacă sunteți un constructor profesionist sau o persoană fizică, vă asigurăm că veți beneficia de produse de înaltă calitate și servicii excelente. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile dumneavoastră și pentru a primi o ofertă personalizată.
Alegeți Transilvania Natural Stones pentru toate aplicațiile dumneavoastră cu piese din ardezie si granit. Suntem aici să vă oferim produse de calitate superioară, servicii profesionale și soluții personalizate pentru orice proiect!” Solutia completa cu masuratori – transport si montaj in toata tara.

obtineti oferta !